«Анель» ЖК иесі Рзина Анель Камалқызы 2018 жылы көпшілік дұрыс тамақтанудың маңызын түсініп, жасанды қоспалардан аулақ болуға ұмтылған кезде Gastronomy LAB брендімен наубайхана ашты. Өнімдері елордада сапалы қолөнер нанының нағыз символына айналды.
Тек жоғары сапалы және табиғи ингредиенттерді қолданып, нан өндірісінде жаппай қолданатын жасанды ашытқы, консервант және басқа химиялық қоспалардан бас тартты. Наубайханада тірі ашытқы қолдана отырып, ұзақ табиғи ашыту әдісіне негізделген. Бұл нанның бірегей дәмі мен құрылымын ғана емес, сонымен қатар сапасын жоғалтпай ұзақ сақтау мерзіміне мүмкіндік береді.
Gastronomy LAB кәдімгі наубайханалардан ерекшеленеді, өйткені әрбір бөлке нан ұзақ жұмыс пен Мұқият бақылаудың нәтижесі болып табылады. Нан қолмен дайындалады және ашыту процесі 24 сағатқа дейін созылады, бұл өнімге бай дәм, керемет сән-салтанат пен жеңілдік береді және оны ағзаға әлдеқайда пайдалы етеді. Gastronomy LAB-да пісірілген нанның ерекшелігі оның дәмі ғана емес, сонымен қатар ұзақ сақтау мерзімі. Тек табиғи микроорганизмдер қатысатын табиғи ашыту технологиясының арқасында нан ұзақ уақыт бойы балғындығын жоғалтпайды және ескірмейді — бұл жаппай өнімдер арасында сирек кездеседі. Бұл наубайхананың тек сапалы ингредиенттерді қолдануы және өндірістің әр кезеңін бақылауы арқылы мүмкін болды.
Өз жобасын кеңейту үшін «Анель» ЖК компаниясы «Бірыңғай кешенді бағдарлама» бойынша мемлекеттік қолдау алды. Бағдарлама «Банк ЦентрКредиттен» алған несие пайызын 8%-ға дейін төмендетуге, сондай-ақ Қордың кепілдігін алуға мүмкіндік берді.
Gastronomy LAB бірнеше жыл ішінде қаланың гастро картасында өз орнын алып қана қоймай, басқа кәсіпкерлерді тұрақты және салауатты бизнес принциптерін ұстануға шабыттандырды.
Астана, Бекетай Көшесі, 12
instagram: @gastronomy_lab_
Телефон: +7-777-000-55-75